Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Energi og miljø

GNB – De leverer batterierne til industrien

Det er måske ikke alle, der kender til GNB Industrial Power, der er en del af Exide – et brand som er verdensomspændende og har end 120 års erfaring med udvikling af batterier til industrien

GNB Industrial Power er en del af Exide Technologies der har, med aktiviteter i mere end 80 lande, en af verdens største producenter og genvindings-virksomheder af bly-syre-batterier.

GNB Industrial Power har mere end 120 års erfaring med udvikling af batterier. Virksomheden blev grundlagt i 1888 under navnet Electric Storage Battery Company, og det har ekspanderet og ændret navn flere gange siden da. GNB er en forkortelse af navnet Gould National Batteries – et anerkendt firmanavn, som Exide i USA og Asien har solgt batterier under i mange år.

GNB Industrial Power tilbyder et omfattende sortiment af lagrede energiprodukter og tjenesteydelser, herunder løsninger til telekommunikationssystemer, jernbaneapplikationer, minedrift, solcelle (solenergi), nødstrømsforsyning (UPS), elproduktion og-distribution, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner, og elektriske køretøjer.

Deres batteriprogram omfatter såvel almindelige batterier som vedligeholdelsesfrie typer. De har desuden et landsdækkende net af egne serviceteknikere, der hurtigt kan løse opståede problemer.

En af GNB´s kunder er danske Nilfisk. I denne video kan man se Product Manager hos Nilfisk Advance A/S, Nadir Krnic, der taler om sit samarbejde med GNB.

Denne artikel er sponsoreret, men Byggebloggen.dk står fuldt inde for indholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *