Få professionel hjælp til din rengøring i hjemmet

Redaktionen Hus og have

Hvis det er svært at klare rengøringen eller bare svært at finde tid til det i en travl hverdag, så kan det være at man bør søge professionel hjælp til rengøringen af hjemmet.

Lad andre klare rengøringen for dig

Ved at lade andre klare rengøringen får man mere tid til andre ting, hvilket kan give luft i en travl families hverdag. Det kan dog godt være svært at vælge det helt rette rengøringsfirma. Derfor er der forskellige ting, som man bør være opmærksom på, inden det afgørende valg:

  1. Et rengøringsfirma, der har forsikring på alle sine ansatte

  2. Det skal overholde den pågældende overenskomst for rengøringspersonale

  3. De skal gerne kunne tilbyde miljøbevidste rengøringsmidler

  4. De skal betale moms og skat

Hvordan får man mest ud af at andre rengøre hjemmet for dig?

For at man kan få mest muligt ud af, at der er andre mennesker, der klare rengøringen i ens hjem, er ved at kommunikere godt med rengøringsfirmaet. Det er især vigtigt at forventningsafstemme. Det kan derfor være en fordel at være hjemme den første dag, hvor rengøringshjælpen kommer. Ikke for at overvåge personen, men i stedet for, for at være helt sikker på, at I er enige om, hvad der skal gøres rent, og hvad der skal ske fremadrettet, for eksempel ved sygdom.

Så lav en aftale med rengøringsfirmaet, inden rengøringen starter. Book et orienteringsmøde, så man er sikker på firmaet, er noget man kan stå inde for, og nogen som man let kan kommunikere med. Man kan eventuelt også aftale, at man selv står for oprydningen, inden rengøringsfolkene kommer. Derved har man selv styr på tingene og gjort rengøringen nemmere for den professionelle hjælp.

Hvis du bor i Hjørring, Aalborg eller Brønderslev kan du læse mere om dine muligheder for at få professionel rengøringshjælp her.

https://pxl.host/jwyu7731i8p2kkovgz.png