Få gratis hjælp til at vælge gardiner

Redaktionen Boligforbedringer Leave a Comment

Når man skal have nye gardiner, er der en del forskellige ting, man skal holde sig for øje for at finde frem til de rette gardiner, der passer funktionelt og udseendemæssigt ind i boligen, på kontoret eller lignende. Derved kan man sige, at overvejelserne er todelt, da man både skal have øje for funktionerne og udseendet ved de forskellige gardiner. Hernæst skal man dog holde sig for øje, at variation i funktioner ofte kommer som et resultat af, at der findes forskellige typer af gardiner, og dette har i sidste ende har en indflydelse på gardinernes udseende. Typer af gardiner kan eksempelvis være rullegardiner, der, som navnet antyder, er ganske almindelige gardiner, der rulles for. Derudover er det også muligt at få plisségardiner, der kan rulles ned oppe fra, mens det også er muligt at trække gardinet ned ad fra toppen.

Forskellige gardinløsninger passende bedst i forskellige situationer

Dette kan man vælge i henhold til det rum, gardinerne skal placeres i, mens det også er vigtigt at overveje det i forhold til, hvad man føler vil fungere bedst i dagligdagen. Skal gardinerne placeres mod et vindue, hvor solen ofte skinner igennem, kan det være en fordel med plisségardinerne, da man med disse kan dække for solen i det område, den generer. På den måde undgår man at skulle trække hele gardinet for, når det blot er et område af solens stråler, der generer. Hvis man skal have nye køkkengardiner, kan det være en fordel at erhverve sig nogle, der er lette at rengøre, hvilket er nødvendigt i et køkken, grundet den store sandsynlighed for, at noget fra madlavningen kan komme på gardinerne. Dette kunne eksempelvis være persienner eller rullegardiner, der begge er lette at rengøre.

Udseendet er også vigtigt at have øje for

Det er ikke blot disse praktiske overvejelser, man skal gøre sig, da det også er vigtigt at inddrage den anden del, som er udseendet. De mange forskellige gardiner fås i forskellige farver, med forskellige mønstre og lignende, og det kan herfor være svært at vælge de rette farver. Her kan det være en fordel at overveje dette i henhold til vægfarve, farve på vinduer og vindueskarmens farve, således gardinet kommer til at passe ind. Det kan dog være svært at forestille sig, hvorledes de forskellige farver ser ud ved væggen og foran vinduet, når man står hos en forhandler eller i hjemmet. Herfor kan det være en fordel at få eksperter ud til huset for at se på det, hvor det også er muligt at se nogle af gardintyperne i hjemmet, inden man investerer. Gardinbussen-prisgaranti.dk kører også i Odense og mange andre steder– få gratis hjælp derigennem til valg af nye gardiner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.