Find den billigste og bedste håndværker

Redaktionen Nybyggeri, Tophistorier, Udvalgte artikler 1 Comment

I gamle dage kiggede man i lokalavisen eller fandt den lokale håndværker i vejviseren. Ved indhentning af tilbud var det indtil 2001 kun tilladt at indhente to tilbud. I dag må man indhente så mange tilbud man ønsker.

Snyd ikke dig selv, når du skal finde de rigtige håndværkere.

Den lokale tømre, murer eller VVS ‘er kan stadig være et godt og sikkert valg. Her får du en håndværker som har sit lokale renommé at tænke på og du undgår at der skal bruges lang tid på transport. Transporttiden er der jo i sidste ende kun en til at betale og det er dig som kunde.

Inden du griber telefonen og bestiller den lokale håndværker bør du dog overveje følgende: Som kunde vil man jo gerne have arbejdet udført på den bedste og billigste måde, så i stedet for kun at ringe til én håndværker så prøv i stedet at få tilbud fra flere forskellige, også selvom de ikke lige kommer fra lokalområdet. I de nuværende økonomiske krisetider går der mange dygtige håndværksmestre rundt med halvtomme ordrebøger, så der er ingen grund til at snyde sig selv for et godt tilbud.

På internettet kan man finde mange annoncer for tilbud fra mindst tre forskellige håndværkere. Typisk skal man blot lave en kort beskrivelse af hvad opgaven går ud på, så vil man i løbet af kort tid blive kontaktet af mindst tre håndværkere.

Comments 1

 1. Hej,

  Jeg har prøvet denne website en gang, og fandt en god håndværker for en god pris. http://www.fixxes.dk
  Det er en auktionswebsite. Du opretter en opgave, og så byder håndværkere ind på opgaven. De kan så også se andres bud.
  På denne måde bliver prisen lidt lavere.
  Ud fra bedømmelser fra tidligere brugere, kan man få en ide om håndværkerens kvalitet.

  Når du har modtaget nok tilbud, kan du vælge din håndværker.
  Så du behøver ikke at vælge den billigste.
  Man kan også bare takke nej til alle tilbud.

  Min erfaring er at man få de bedste tilbud hvis man beskriver ens opgave meget detaljeret. Vedhæft også billeder hvis muligt.
  På denne måde tager håndværkeren mindre risiko og kan han give bedre “lavere” tilbud.

  Tillykke med opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.