Forbered dig til Black Friday

Redaktionen Boligforbedringer

Black Friday er kendt for at være meget stort, da det er en dag, hvor der er mange penge at spare. Butikkerne har store rabatter, som får kunder til at valfarte til butikkerne. Det er derfor en god ide at forberede sig på netop denne dag for, at du kan gøre det så nemt og overskueligt for dig selv.

Den ultimative guide

For at kunne få en succesrig Black Friday, kan du følge nedenstående råd:

  1. Indkøbsliste – for at danne sig et overblik over, hvilke ting og produkter, som du skal købe, kan det være en god ide at lave en indkøbsliste. Ved at du planlægger en indkøbsliste, undgår du en stressfaktor ved at skulle huske alle tingene i hovedet.

  2. Følg med på de sociale medier og blade – når Black Friday nærmer sig betyder det, at butikker og online butikker, begynder at reklamere med en masse rabatter og nedsatte priser, hvilket du, med fordel kan følge med i. På denne måde får du gjort dig den bedste handel som muligt.

  3. Vær parat – for ikke at misse dagen med Black Friday kan du tjekke https://blackfridaycounter.dk/ ud.

  4. Budget – For at sikre sig, at du ikke kommer til at bruge for mange penge, kan det være en mulighed at fastlægge et budget for dig selv. Dette budget kan du holde dig indenfor, hvilket er med til, at du overvejer dine køb en ekstra gang.

Spørg om ønskesedler

Når muligheden er for, at du kan spare penge på advents-, julegave- og fødselsdagskøb, så hvorfor ikke benytte sig af dette? Spørg derfor om familie og venner omkring deres ønskeliste. På denne måde kan du få ”overstået” købene af gaver i god tid i forvejen samtidig med, at du sparer penge. Ved at du får en masse rabatter osv. ved Black Friday, gør det bl.a. også, at der er mere plads i budgettet til ekstra små gaver.