Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Forlæng sommeren ved poolen med det rette udstyr

Den danske sommer kan være vidunderlig solrig, vindstille og mindeværdig. Dog kan den mange andre år være blæsende, kold og knap så sommerlig. Hvis man er indehaver af en pool, så kender man nok allerede til afhængigheden af en behagelig lufttemperatur, hvis man vil have det bedste ud af sin pool. Med det rette udstyr kan man faktisk forlænge sommeren og nyde flere aftener eller dagtimer udendørs i sin pool.

 

Vælg en varmepumpe

En god varmepumpe til din pool kan bidrage til, at der kan bades i 25-28 grader i 5 mdr. Mange varmepumper kan faktisk opvarme pools selv ned til en udendørs lufttemperatur på 0 grader. Derudover har mange varmepumper fuldautomatiske temperaturstyringer, så den automatisk regulerer temperaturen, så den passer til dit ønske. Derudover er en varmepumpe både en effektiv og en særdeles diskret måde at udnytte poolens potentiale selv efter sommeren. Grundet dets lave støjniveau virker varmepumpen ikke generende, og den er et godt valg til opvarmning af poolen.

 

Hold på varmen

En varmepumpe er bestemt et godt redskab til opvarmning af poolen, men et cover eller termotæppe til poolen vil være et godt supplement til at skabe de bedste badebetingelser. Termotæpper kommer i mange forskellige størrelser, så det er oftest ikke noget problem at finde en passende størrelse til netop ens egen pool. Med et termotæppe kan man mindske vandets fordampning samt holde på varmen. Dette er især nyttigt, hvis man har planer om at benytte poolen i en længere periode.

 

Brug en varmeveksler til opvarmning

Et alternativ til varmepumpen er en såkaldt varmeveksler, som ligeledes er særdeles velegnet til opvarmning af poolen. Varmevekslere findes i forskellige størrelser, så de passer til den vandmængde, som skal opvarmes. Nogle varmevekslere har brug for tilslutning til en eksisterende varmekilde såsom kedel eller varmepumpe.

 

Uanset hvilke eller hvilken metode du vælger at anvende til opvarmning af din pool, så vil en opvarmet pool kunne glæde både dig og dine gæster i længere tid end en uopvarmet pool, som er langt mere sårbar over for vejret. God fornøjelse med pool-badningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *