black friday

Gå på rov i byggemarkederne til Black Friday 2017

Redaktionen Tilbud til læserne Leave a Comment

Hvis du står overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt derhjemme, så kan det være en meget god idé at benytte sig af de mange, gode tilbud, der er at finde på Black Friday. Det samme gør sig gældende, hvis du ikke har mange projekter i øjeblikket – Black Friday er også en god mulighed for at få fyldt værktøjskassen op med brugbare værktøjer til en brøkdel af den originale pris. I år falder Black Friday den 24. november, og du kan med god grund gøre klar til at ramme tilbuddene i butikkerne lige fra åbningstidens start. Køerne ved byggemarkeder er nemlig ikke så kilometerlange, som de hurtigt bliver ved tøjbutikker, elektronikforretninger og lignende. Men for den rigtige handymand er byggemarkederne noget af et paradis til Black Friday.

Udpeg dine kommende køb – lav en indkøbsliste

Det er en meget god idé at komme forberedt til Black Friday, da man ellers hurtigt kan gå forgæves, hvis man ikke er klar over, hvad man leder efter. De helt gode tilbud bliver revet ned af hylderne hurtigst, og hvis du derfor søger et bestemt tilbud, så bør du sørge for at gå målrettet efter dette. Måske sættes der dyrt udstyr på tilbud til næsten ingen penge – det lyder som et røverkøb, men det gør det i høj grad også for alle de andre kunder. Vær derfor klar på at sondere markedet for gode tilbud. Du kan eventuelt tjekke de forskellige tilbudsaviser, som reklamerer for udsalgene på Black Friday, så du er forberedt.

Spontanindkøb – sørg for de gode tilbud

Hvis du ikke har mange planer for de kommende indkøb, men du blot ønsker at spare en skilling, så sørg for at vær opmærksom på besparelserne. Da Black Friday ikke er så stort et fænomen i Danmark, som det er i USA, så er tilbuddene heller ikke altid lige i samme boldgade. Derfor bør du ikke gå på rov i tilbud, hvor der kun spares et par kroner, og du skal derfor sørge for at holde øje med prisen nu og før tilbuddet, så du ikke køber katten i sækken.

Find et godt tilbud på Black Friday og gør nogle fornuftige indkøb den 24. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.