Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligøkonomi

Spar penge som nybygger

Det er efterhånden blevet en trend at bygge selv, fremfor at købe et færdigt hus. Men på den måde, kan man designe hele huset selv, hvilket er en stor bonus. + Man slipper for at renovere.

For at spare penge som nybygger, skal man overveje om man kan spare penge et andet sted, såsom ens a-kasse, eventuelle lån, tv steaminger osv. Det er nemlig ikke billigt at være nybygger, derfor vil der her i artiklen være tips og råd, omkring hvor du kan spare penge som nybygger.

Vælg de rigtige flyttemænd

At vælge de helt rigtige flyttemænd kan være tidskrævende. Man skal overveje mange ting, såsom om de har forsikringer, hvad deres timepris er, hvilken service de forskellige kan tilbyde osv.

Der er rigtig mange som vælger at flytte deres ting selv, hvilket er en stor risici at tage, hvis ikke man har lavet en forsikring på flytning af sine ting. Så vi vil klart anbefale at bruge penge på flyttemænd, da både du og dine ting er sikret bedst på den måde.

Der er mange flyttefirmaer at vælge imellem, som kan tilbyde forskellige ting. Bla. kan  handyflyt.dk tilbyde at pakke dit indbo ned for dig, flytte dem over i det nye hus og sætte det op igen der.

Vælg den rigtige boremaskine

Som nybygger er en værktøjskasse og forskellige maskiner et must! Der skal sættes mange ting op på væggene i det nye hjem – billedrammer, knagerækker, tv, hylder og en vinreol.

Specielt en boremaskine er et vigtigt redskab, da den kan bruges til de fleste ting og er lidt som en ‘alt i et’ værktøj.
Som flyttefirmaerne, er der også her et meget stort udvalg, både i fysiske butikker men også på webshops. Det kan derfor været ret uoverskueligt hvad man skal vælge og hvorfor, heldigvis findes der rigtig mange sider, som forklarer i dybden, hvad den enkelte maskine kan.

Få hjælp fra familie og venner

En anden måde at spare penge på, er ved at få hjælpe fra familie og venner. Istedet for at hyre en håndværker eller for eksempel en maler, så udnyt din familie og dine venners ekspertise. Du kan også bruge dem til de små ting, som at køre på lossepladsen, at tage ud og købe den håndvask i skal bruge eller køre med grus/fliser.

Som et stort tak til familie og venner, kan i evt. Holde et rejsegilde, og på den måde takke dem for deres store hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *