Gratis tegneprogram til køkkener

Redaktionen Boligforbedringer, Nybyggeri, Nyttige råd 1 Comment

Mangler du et gratis tegneprogram til at designe dit nye køkken, så prøv Ikea´s gratis program Ikea Home Planner. Programmet er nemt at bruge og kræver ikke den store tekniske baggrundsviden. Programmet er selvfølgelig lavet med henblik på at sælge Ikea køkkener, men man kan sagtens bruge det selvom man ender med at vælge et andet køkkenfabrikat.

Tegneprogrammet kan være en god hjælp til at visualisere ideer i 3D og afprøve forskellige opstillinger. Man indsætter bare målene i programmet og kan derefter vælge imellem de forskellige køkkenelementer fra Ikea´s katalog. Når man er færdig med at designe sit køkken, kan man selvfølgelig gemme og udprinte det færdige resultat. Som en smart detalje regner programmet prisen ud på den valgte køkkenopstilling.

Fordelen ved programmet er, at det er gratis og nemt at anvende. Der findes også andre gratis tegneprogrammer, som f.eks. floorplanner, der ikke specifikt er et program til at tegne køkkener med, men som kan være meget anvendeligt f.eks i forbindelse med en ombygning, hvor der skal flyttes skillevæge, eller laves andre gennemgribende ændringer under køkkenrenoveringen.

Du kan hente Ikea’s tegneprogram her: IKEAHome Planner

Comments 1

  1. Vi har en ny ide: Vi bygger real-size modeller i størrelse 1:1 – så sparer du både tid og penge. Det giver en hel anden oplevelse til vores kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.