erhvervsflytning

Lej en materialecontainer

Redaktionen Nyttige råd Leave a Comment

Hvis du er håndværker eller entreprenør kan en materialecontainer løse en del problemer med opbevaring af materialer og værktøj på byggepladser. Containeren beskytter materialerne og værktøjet mod fugt og regn, men  også mod tyveri. Det kan derfor spare dig for mange ærgrelser at leje en container til opbevaring af de materialer samt det værktøj, som du ikke kan eller vil transportere frem og tilbage. Det letter arbejdsgange og processer, at værktøjet og materialerne altid er lige ved hånden, så håndværkerne på byggepladsen ikke skal ud at hente udstyr og materialer på uhensigtsmæssige tidspunkter, der risikerer at bremse arbejdsprocessen.

erhvervsflytning

Fleksibilitet

Containeren kan placeres, hvor du ønsker det og giver dig dermed let adgang til værktøj og materialer. Hele containerens ene side kan åbnes, hvilket gør det let at placere selv store byggematerialer i containeren med en truck. Drejer det sig derimod om mindre materialer, hvor der ikke er behov for en truck, kan man nøjes med at åbne den dør, der findes i gavlen på containeren. En standart container er enten 10 eller 20 fod. Der kan lejes eller købes en lås som sikrer mod tyveri. De også yderst velegnede til flytning af erhverv.

Isolerede containere

Er der behov for at opbevare ekstra følsomme ting, det kunne være dyre maskiner, som bruges på byggepladsen eller møbler samt andet inventar, der skal opmagasineres under f.eks. en renovering eller ombygning, kan man leje containere, der er isoleret og dermed beskytter mod store udsving i temperaturen samt kondensvand. Du kan naturligvis få containeren bragt til det sted, hvor renoveringen eller ombygningen skal foregå. Men er der ikke plads til at have den stående der, mens I udfører arbejdet, kan den også placeres som lagercontainer. Det vil sige den placeres hos det firma, du lejer den hos under trygge forhold. En 20 fods isoleret container kan rumme 29 m3. En 10 fods ligeledes isoleret container kan rumme 13,3 m3.

Køb en container

Ved permanent behov for at have en container stående på byggepladsen er det også muligt at købe en container. Har du brug for mere end 20 containere er det muligt at få dem malet med dit firmas farver og logo.

Lej en bannercontainer

Hvis du skal reklamere for dit firma mens det er i gang med byggeriet, kan du leje en bannercontainer. Det vil sige en container, hvor du kan montere et reklamebanner. Du har en stor og stabil flade til rådighed, da det er en skibscontainer, der fungerer som bannerholder. Det er i tillæg hurtigt at sætte banneret op og det er en solid løsning, hvor du undgår at skulle bore huller i underlaget, som det er nødvendigt ved andre typer af bannerholdere f.eks. konstruktioner i metal og træ. Prismæssigt er det også en billig løsning frem for et stativ bygget i metal eller træ. Det tager heller ingen tid at fjerne banneret igen, når arbejdet på byggepladsen er fuldført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.