Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerNybyggeriNyttige rådUdvalgte artikler

Model af dit nye hus i 1:1

Uanset hvor gode byggetegninger er, kan det godt være svært helt at forestille sig hvordan det nye hus vil komme til at se ud i virkeligheden.

Når først huset er bygget kan det nemt vise sig, at der er  noget der skulle have dimensioneret på en anden måde. Måske er gangen blevet for smal, eller pladsen er ikke blevet udnyttet rigtigt i køkkenet.

Der er altid en risiko for at noget er blevet glemt i plantegningerne. Det kan f.eks. dreje sig om rørføringer elller elinstallationer, der ikke er blevet placeret helt optimalt.

 

Model af huset i 1:1

Det lyder næsten som en fejl, men nu er det faktisk blevet muligt, at få lavet en model af det nye hus i størrelsesforholdet 1:1. På den måde er det muligt at finde frem til den helt rigtige indretning inden den dyre og arbejdskrævende byggeproces sættes igang. Eventuelle fejlberegninger på de oprindelige byggetegninger vil kunne rettes og tilpasses inden det rigtige byggeri sættes igang.

Model af dit nye hus

Model af huset i flamingo

Modellen af det nye hus bliver lavet af flamingo i forholdet 1:1. Selve modellen bliver opført i en stor fabrikshal der kan rumme et almindelig familiehus i fuld størrelse. Det er derefter muligt, at gå rundt i det nye hus og danne sig et mere realistisk indtryk af størrelsesforholdet af de enkelte rum.Model af et hus

Model af køkkenet i flamingo

Husets køkken kan også opføres i en 1:1 model af flamingo. Dette gør det muligt, at indrette køkkenet optimalt og eventuelt flytte rundt på elementerne inden det rigtige køkken bliver sat op.

Herunder kan du se en video af en model i 1:1

 

Modellerne er lavet med let flytbare moduler i flamingo. Det betyder at det er muligt at udskifte, flytte, reducere eller tilføje enheder hurtigt og nemt.

Du kan f.eks. let flytte en væg, indsætte et ekstra vindue, rotére et skab, eller omplacére køkkenmodulerne. Du kan også indrette badeværelset med dine ønsker til placering af håndvask, toilet og bruseniche. Alt sammen ved at flytte rundt på modulerne af flamingo.

Hem kan med fordel anvende 1:1 modellerne?

Virksomheden, der står bag løsningen med modeller i fuld størrelse hedder: HUS 1:1

I følge dem er løsningen skabt til alle, der ønsker at spare tid og undgå fejl i byggeprocesser. Dette kan f.eks. være i følgende tilfælde:

  • Når du skal renovere eller bygge om
  • Hvis i skal bygge nyt hus, køkken, badeværelse
  • Perfekt metode til arkitekter og bygherrer
  • Sikkerhed for virksomheder der skal på messe
  • Handelsfirmaer der skal bygge showroom
  • Leverandører af køkkener og badeværelser
  • Vinduesproducenter

 Du kan selv se modeller i fuld størrelse her: HUS 1:1, Showroom, Nordlandsvej 70-72, 8240 Risskov.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *