Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

MP Energibyg giver dit hus en kærlig hånd

Står du med et ældre hus, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Måske i form af en understrygning, en overstrygning, en hulmursisolering, en loftisolering eller en etageisolering? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om MP-Energibyg, som netop er i eksperter i alle overnævnte procedurer. Derfor kan du altså med god samvittighed bruge MP-Energibyg, når du skal have udført sådant arbejde på dit hus, og du kan være helt sikker på, at du altid får en løsning, der er både kvalitetssikker og langtidsholdbar! Ønsker du således at vide mere om de mange løsninger, de kan tilbyde, så skal du blot læse med her. Ved du dog allerede, hvad du skal have foretaget, kan du få et uforpligtende tilbud hos MP-Energibyg allerede i dag.

MP-Energibyg redder dit tag fra fugtskader

Én af de ting, som MP-Energibyg, som sagt, er eksperter i, er overstrygning. En overstrygning er således perfekt til dig, der har et hus, hvis spær er begyndt at vise tegn på enten råd eller svamp. En overstrygning er desuden også den perfekte løsning, hvis der trænger vand ind ved dit tag. Får du nemlig MP-Energibyg til at foretage en overstrygning af dit tag, vil fugten nemlig blive kommet i forkøbet, således dit tag altså reddes fra diverse fugtskader – og hvem ønsker ikke det?

Under- eller overstrygning i stedet for et nyt tag

En anden procedure, der kan redde dit tag, således du ikke skal investere i et helt nyt, er understrygning. Det er faktisk rigtig mange af de danske huse, der har dårligt undertag, idet mange af dem er lavet af plast – og dette rådner hurtigt. Du kan dog nemt og hurtigt fikse problemet, hvis blot du får MP-Energibyg ud og lave en understrygning. Understrygningen vil nemlig forlænge levetiden af dit hus’ eksisterende tag samtidig med, at alle utætheder repareres. Ligegyldigt, om du skal have foretaget en over- eller understrygning er det dog vigtigt, at du får repareret skaderne i tide, hvis ikke ud ønsker at udskifte hele taget. Er du dog i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til en over- eller understrygning, så kan du altid blot give MP-Energibyg et kald.