Sådan finder du det rigtige pengeskav

Redaktionen Udvalgte artikler

Det er vigtigt at vide værdien af ​​dit indhold, før du køber et pengeskab. Du vil sandsynligvis ønske, at dit pengeskab skal godkendes af dine forsikringsselskaber for de ting, du har til hensigt at lægge i det. Selvom forsikring ikke er et vederlag i øjeblikket, er det fornuftigt at have det rigtige sikkert til indholdet, hvis du skifter mening i fremtiden og beder dine forsikringsselskaber om at dække indholdet. Alle gode værdiskabe har forsikringsvurderinger. Dette er skønsmæssige vejledninger og begrænsninger baseret på styrken i konstruktionen af ​​pengeskabet. Forsikringsselskaber kan ændre forsikringsvurderingen afhængigt af forsikringsrisikoen. Af forsikringsmæssige formål er der en forskel mellem kontanter og værdigenstande.

Sikker type: brand eller sikkerhed?

Det er en almindelig anmodning om brandbeskyttelse i et pengeskab. Sikkerhedsbokse er ofte designet med brandbeskyttelse i tankerne, men medmindre de testes i en ovn, kan de ikke beskrives som brandbestandige. Hvis dit ønske er om brandbeskyttelse, skal du købe et brandbestandigt skab. Hvis du har brug for et sikkert pengeskab, skal du købe et sikkerhedsboks. Der er et par pengeskabe med begge vurderinger, men de har tendens til at være dyrere end standard sikkerhedsboks. Brandsikre skabe har en tendens til at være låst moderat og er lettere i sammenligning, skønt de er stærkt fremstillede og er vanskelige at boltre ned, hvilket er en vigtig faktor for et moderne pengeskab.

Størrelse på pengeskabet

Størrelsen vedrører den interne lydstyrke, du har brug for. Overvej det indhold, du vil lægge i pengeskabet, og køb et pengeskab, der er stort nok til indholdet. Hvis du køber et pengeskab, der er for lille, kan det være, at du måske ‘vokser’ pengeskabet og har brug for et andet. Når du har et pengeskab, vil du sandsynligvis over kort tid tænke på andre ting, du kan lægge i det. Vælg et pengeskab, der er stort nok til din fremtidige brug.