Når du pludselig får brug for mere plads

J.S. Boligforbedringer

Der kan være mange grunde til, at du pludselig oplever pladsmangel. Det kan være, at familien pludselig bliver større, eller det kan være, at I simpelthen bare er vokset ud af de rum, som I i forvejen har i hjemmet, hvorfor der er behov for en anden løsning. Og hvis I ikke ønsker at flytte, men i stedet for at gøre noget ved det hjem, som I bor i, så er der heldigvis flere ting, I kan vælge at gøre.

De tre løsninger

For det første kan I starte en større oprydning, hvor I får sorteret og smidt ud. Det betyder, at det ikke bare er i alle skuffer og skabe, der skal ryddes op. Det er også de større møbler, der skal smides ud, så der bliver skabt noget mere luft i hjemmet.

Det kan også være, at I skal vælge at ligge nogle rum sammen forstået på den måde, at det måske ikke er nødvendigt for jer at have et hobbyrum, et kontor, et spillerum, eller hvad I nu ellers har. Sådanne rum kan sagtens sammenligges med andre rum i hjemmet. For eksempel kan et kontor sagtens flytte ind i stuen, mens et hobbyrum kan flyttes ud i garagen eller skuret.

Eller også tænker I måske så stort, at I skal til at i gang med en tilbygning, der kan give jer de ekstra rum og den plads, som I sår og mangler. I sådan en situation kan I også få behov for en pavillon, der kan huse jer, mens hele byggeprocessen står på. På den måde kan I stadig være i hjemmet, men I behøver ikke at udsætte jer selv for de gener, som støjen og støvet fører med sig. Læs mere om leje af pavillon online, og se hvilke muligheder I har i Aalborg eller Århus i Danmark.