Når du skal finde den nye drømmebolig

Redaktionen Hus og have Leave a Comment

Er du på jagt efter en ny bolig? Der er mange grunde til at danskerne leder efter en ny bolig. Nogen trænger til forandring, imens andre af personlige årsager er nødsaget til at flytte fra deres nuværende bolig. Årsagerne er meget individuelle, men uanset hvad gælder det om at finde det kommende hjem. Beliggenhed og bolig skal gå op i en højere enhed, så du forhåbentligt kan se dig selv blive boende i den nye bolig i mange år. Gå på boligjagt, så du kan finde dit nye drømmehjem.

Gå på kompromis med dine ønsker 

Drømmeboligerne hænger ikke på træerne. Derfor er mange nødt til at gå på kompromis med deres ønsker. Udover beliggenhed og bolig, så er der også et økonomisk perspektiv at have med i overvejelserne. Derfor er mange nødt til at lave en prioriteringsliste, så de første punkter er noget som skal kunne indfries i det nye hjem. Det betyder at du eventuelt skal skrue ned for dine forventninger til enten beliggenheden eller boligen, da det er sjældent at krav til begge dele kan blive opfyldt. Det er vigtigt at have de realistiske briller på, så det kan lykkedes for dig at finde en ny bolig til dig og familien.

Slå til hvis mavefornemmelsen er der

Hvis den rigtige mavefornemmelse er der, så gælder det om at slå til. Det er ikke altid at man kan se sine egne møbler i de huse, man kigger på. Er du allerede ved at indrette boligen, så er det et godt tegn på, at boligen kunne være noget for dig. Det er ikke til at vide om der er andre som er interesseret i den samme bolig som dig. Derfor gælder det om at gøre en god og hurtig handel, da mange boliger bliver revet væk fra markedet.

Få styr på tinglysningen

Selvom du underskriver en købsaftale, så er det ikke med garanti dig der får boligen. Det skyldes at der skal underskrives en Tinglysning før noget som helst er gældende. Du har dermed først rettighederne over en bolig når skødet er blevet tinglyst. Disse dokumenter kan en boligadvokat hjælpe dig med, så du er sikker på, ikke at skrive under på noget som du ikke skal. Lige så snart skødet er underskrevet kan du ånde lettet op og være sikker på at boligen er din. Uden en tinglysning kan andre komme dig i forkøbet og både have tinglysning og købsaftale klar, så boligen ikke bliver din. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.