Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Uncategorized

Ny dansk app hjælper med kørselregistrering

Kala er en ny dansk app, som kan hjælpe dig og din virksomhed med ting såsom tidsregistrering, projektstyring, kørselsregnskab og registrering samt vareforbrug. Er din arbejdsplads eller din virksomhed én der kræver megen kørsel for at kunne udføre arbejdet, så bør det måske overvejes at bringe app’en Kala i spil, da den på mange måder vil kunne øge overblikket, præcisere tiden samt spare jer for en masser papirarbejde på længere sigt. Det er muligt at oprette sig gratis til app’en Kala, hvorefter du vil have alle dens kvaliteter og kunnen stillet til din rådighed.

Hold styr på dit kilometerregnskab

Med app’en Kala har du nu mulighed for at føre et præcist regnskab over, hvor mange kilometer du eller dine kollegaer kører, når du eller I skal noget arbejdsrelateret som kræver kørsel. Oftest bliver der kun lavet et overslag over hvor mange kilometer du skal bruge for at transportere dig til et givent sted, og nogle gange kører man måske flere kilometer end beregnet, og andre gange kører man måske mindre. Dette kan være svært at vurdere på forhånd, men med Kala har du mulighed for at registrere hver enkelt kilometer du kører for noget arbejdsrelateret. På denne måde bliver hverken du eller din arbejdsplads snydt i forhold til disponeringen af kørselspenge idet der føres et præcist regnskab over de kørte kilometer, hvilket på længere sigt kan være godt for økonomien.

Nem og smart registrering

For at få app’en Kala til at registrere din kørsel, kræver det blot at du trykker start ved kørselsregistrering, hvorefter Kala vil kunne orientere sig om din position, samt kilometantal udfra den GPS der er koblet til din iPad, iPhone, Smartphone eller lignende. Derefter skal du blot have Kala med i bilen, når du kører, så den kan registrere din kørsel. Når du så er nået til din destination, så skal du blot trykke på stop, for at stoppe registrering af din kørsel. Skulle du alligevel glemme at trykke stop, efter du er nået din destination, så har du heldigvis mulighed for at gå ind og stoppe den ved at indtaste ankomsttidspunktet manuelt, hvilket selvfølgelig kræver at du er klar over dit ankomsttidspunkt.

Ligeledes har du også mulighed for at indtaste dine kørselsinformationer manuelt, hvis du helt fra start af har glemt at trykke start ved registreringen af din kørsel. Dog fjerner dette lidt effekten af Kalas egentlige funktion, så en god idé kan være at sætte en alarm til det tidspunkt hvor du har afrejse, samt det tidspunkt hvor ankomst forventes, hvis du er en af de glemsomme typer. Når så din kørsel er registreret ordentligt, så sørger Kala for resten. App’en er nemlig i stand til at overføre al kørselsinformationen til virksomhedens økonomistyringssystemer samt lønsystemer. På den måde sikres du og dine medarbejdere, at i får tildelt det rigtige kørselsfradrag, hvilket både er befriende samt besparende for både virksomheden og de ansatte, idet man ikke er i stand til at blive snydt for retmæssige kørselspenge, og derudover sparer man alt det omstændige papirarbejde fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *