Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Overvejer du at tilføre mere plads til dit hus? Find inspiration til tilbygninger lige her

Der kan være mange grunde til at ønske sig mere plads i sit hus – måske er familien blevet forøget med et ekstra medlem, måske har man slået stue og køkken sammen og mangler nu et ekstra rum, og måske har man bare lyst til, at huset skal være større og mere rummeligt. Hvis du går og overvejer at bygge til dit hus, er der flere forskellige måder at gribe det an på. Tag gerne en snak med en professionel, og find inspiration til stilarten her nedenfor. Læs mere om Finn Møller og rådfør dig med en erfaren tømrer, hvis du bor i omegnen af Hobro, Mariager og Hadsund.

 

Det traditionelle

Den mest traditionelle måde at opføre en tilbygning på, er ved at bygge den i samme stil, materiale og farver som resten af huset. Dette giver en naturlig forlængelse af bygningen, og som udgangspunkt vil man ikke kunne se, at en del af huset er blevet opført efter det andet.

 

Det utraditionelle

Ved ældre villaer kan det være svært at tilpasse en tilbygning til den oprindelige stil. Her kan det være en idé at gå en utraditionel vej og opføre en tilbygning i materialer, der skiller sig ud fra det originale hus. Eksempelvis kan en trætilbygning være flot til en murstensvilla.

 

Det moderne

De seneste par år er orangerier blevet moderne, og det kan være flot at bruge som tilbygning til eksempelvis et træhus. Et orangeri er en glastilbygning, som har flere formål, men hvor det primære er at udnytte varmen fra solens stråler gennem glastag og –vinduer. Et orangeri er alletiders som tilbygning, da den giver mulighed for at bringe naturen med ind og skabe en fredelig oase, hvor solens stråler kan opvarme rummet uanset årstid. Et orangeri som tilbygning har direkte adgang fra huset, og kan derfor bruges som et ekstra rum – eksempelvis som spisestue eller et roligt område, hvor man kan nyde avisen eller en god bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *