interior-design-828545_1280

Sådan bygger du dit eget salgsteam

Redaktionen Uncategorized Leave a Comment

Hvis du gerne vil arbejde mere med telemarketing end du allerede gør, så har du egentlig to muligheder. Du kan enten vælge at udlicitere arbejdet til et bureau eller i stedet arbejde med det in-house – der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at gøre begge dele, så derfor er det op til dig selv, hvad du mener er mest hensigtsmæssigt for dig og din forretningsmodel. Du kan derfor også vælge at opbygge dit eget salgsteam på to måder; du kan enten vælge at ansætte en hær af sælgere, som sidder og sælger for dig inhouse eller du kan vælge at betale for en afdeling hos et telemarketingbureau – så sidder sælgerne ganske vidst ikke hos dig, men det ændrer dog ikke på, at du vil have en ekstern salgsafdeling siddende.

 

Eksternt eller internt salgsteam?

Som nævnt ovenfor, så er der både fordele og ulemper ved begge valg, så derfor skal du selvfølgelig tage det op til overvejelse, hvorvidt du ønsker at have et internt salgsteam eller du derimod ønsker at have et eksternt salgsteam. Hvis du driver en større virksomhed, hvor du har cashflow til at ansætte en større mængde sælgere, så er der ikke nogen tvivl om, at det er den bedste løsning, for på den måde har du bedre kontrol over dine sælgere, og du kan desuden også bedre sikrer dig, at dine sælgere arbejder effektivt med diverse kampagner. Du har ikke den samme sikkerhed for at sælgerne arbejder effektivt, hvis du vælger at udlicitere arbejdet til et telemarketingbureau – i hvert fald ikke alle steder!

 

Hvis du derimod driver en nystartet virksomhed, hvor cashflowet endnu ikke er helt så stort, så kan det bedre betale sig for dig at udlicitere arbejdet til et telemarketingbureau, hvor du vil kunne bygge dit eget salgsteam over tid. Det er naturligvis ikke helt billigt, hvis du ønsker at have et helt team siddende hos et ekstern bureau, men hvis du ikke ønsker at have dem siddende inhouse, så er det en meget billigere løsning at have dem siddende i et eksternt bureau i stedet. Endvidere, så kan du også være sikker på, at der er bemanding nok til at arbejde med salg hele dagen, da der typisk er udskiftning på et sådant team, så det ikke er de samme, der sidder og ringer fra morgen til aften, men at der derimod skiftes lidt mellem de personer, der bruges.

 

Et salgsteam skal være professionelt

Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at bygge et salgsteam, der udelukkende er bestående af medarbejdere, der ønsker at arbejde med salg af lige netop dit produkt og/eller ydelse. Det er desuden også rigtig vigtigt, at du sørger for at opbygge et salgsteam, der kun er bestående af professionelle medarbejdere, som formår at repræsentere din virksomhed på professionel og anstændig vis, når de ringer ud til potentielle kunder. Med andre ord, så skal du sørge for at udvælge dit team med omhu, så det udelukkende kommer til at bestå af de dygtigste og mest professionelle personer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.