håndværker gaver

Fem gode oplevelsesgaver til håndværkeren

Redaktionen Uncategorized Leave a Comment

Som håndværker er kræver arbejdet en stor del af fysikken. Dog kan det være rart at prøve kræfter med andre udfordrende opgaver, end dem man møder til hverdag når man møder ind. Så hvis du går med tankernen om, at give din kollega, din ven eller dig selv en ny spændende og udfordrende oplevelse, der giver lidt adspredelse i hverdagene, så har vi her samlet fem gode oplevelsesgaver til håndværkeren.

Bridgewalk lillebælt
En af de nyeste oplevelser på menuen er bridgewalk lillebælt. Her får du mulighed for at udfordre dig selv med en unik og spændende oplevelse, der er af sin første af slagsen i Europa. Du vil modtage en guidet tur hen over Lillebæltsbroen, som foregår i 60 meters højde. Med et sug i maven og en spektakulær udsigt, vil du have mulighed for at opleve en af Danmarks broer som aldrig set før. Her vil du bl.a. også have mulighed for at betragte selve broens konstruktion helt tæt på, alt imens toget og biler forbipassere blot 20 meter under dit fodfæste. Dette er uden tvivl et fantastisk valg, til håndværkeren der ønsker et lærerigt og smukt adrenalinsus.

Ølsmagning hos Braunstein
Intet slår en god fyraftensøl, og har du passion for netop dette så er en oplevelsesgave til ølsmagning hos Braunstein et udsøgt valg. Til ølsmagning hos Braunstein vil du i selskab med en ven eller kollega kunne gå på opdagelse hos Braunstein Bryghus, smage udsøgte specialøl, blive klogere på brygningsprocessen samt modtage gaver i form af lækre øl, der kan nydes når ølsmagningen er ovre. Denne oplevelse er derfor den oplagte gave til den helt store ølentusiast på arbejdet.

Fodboldrejse i Europa
Er du eller en af dine kollegaer ellevilde med fodbold? Så er en fodboldrejse i Europa en af de mest oplagte oplevelsesgaver. Med denne oplevelsesgave vil vedkommende der modtager den, have mulighed for at vælge imellem de største ligaer i Europa. Dette er ligaer som La Liga, Premier League, Serie A eller Bundesliga, hvor du eller din bekendte vil have mulighed for at få en af de helt store oplevelser. Med en sådan oplevelse vil der være rigeligt at snakke om på arbejdet, samt masser af plads til at drømme om den næste store fodboldoplevelse.

Pizzakursus hos Weber Grill Academy

Selvom madlavning måske ikke er en ting der står øverst på listen hos de fleste håndværkere, så er et pizzakursus hos Weber Grill Academy bestemt et forsøg værd. Den italienske ret som vi alle elsker, er bestemt én af de ting man burde være i stand til at bikse sammen i køkkenet, dog er det ikke det mest spændende at lave mad, hvilket er hvorfor du her har mulighed for at kombinere det med dét at grille. Her vil du modtage vejledning helt fra den basale pizzadej, til hvordan du får mest muligt ud af din grill derhjemme, hvad end det er en kul eller gas grill. Du vil derfor have mulighed for at skærpe dine grill kompetencer samt dupere dine venner og familie, næste gang du skal lave mad.

Din egen whiskyflaske

Ønsker du at tage whiskey oplevelsen til et nyt niveau, så er der absolut grund til at vælge oplevelsesgaven hvor du fremstiller din helt egen personlige whiskyflaske, med det indhold du foretrækker. I denne oplevelsesgave vil du have mulighed for smage på diverse typer whisky, vælge den du synes om, samt hælde den på din egen personlige whiskyflaske, så du har noget sjovt og usædvanligt at pryde whiskysamlingen derhjemme med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.