epoxy gulv

Sådan finder du det rette gulv til din virksomhed

Redaktionen Lov, ret og råd Leave a Comment

Gulvet i en virksomhed skal kunne holde til meget. Der arbejdes næsten i døgndrift hos de forskellige industrier, og er gulvet ikke stærkt og solidt, kan det gå ud over både arbejdssikkerhed og komfort. Derfor er det vigtigt at investere i det rette gulv til virksomheden, og der findes et væld af gulvtyper at tage højde for. Her er det en god idé at sparre med eksperter indenfor området.

Det er ikke blot den udbudte service, der definerer en virksomhed. Valget af interiør og indretning er også en meget vigtig del og har indflydelse på kundernes indtryk og oplevelse af at være i virksomheden. Noget så grundlæggende som et gulv kan være med til at afgøre, hvordan rummet føles for kunderne.

epoxy gulv

Forskellige virksomheder nødvendiggør forskellige gulvtyper

Gulv handler både om stil men lige så meget om holdbarhed. Kravene til et gulv kan være vidt forskellige fra virksomhed til virksomhed, og ikke samme løsning passer alle. Derfor er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvad din virksomhed har brug for, når du investerer i gulv. Det forkerte valg kan gå hen og blive meget dyrt og tage unødvendigt lang tid at rette op på.

Hos KIG Industrigulve ApS har de stor erfaring med forskellige gulvtyper og lister forskellige gulvtyper, som de er specialister indenfor: industri-, epoxy-, polyurethan-, akryl-, design- og NewYork gulve. Industrigulve og epoxygulve er typisk de bedste løsninger til industrier med let til tung belastning eksempelvis lagerhaller eller værksteder, hvorimod polyutheran tåler høj kemisk belastning og stødpåvirkning. Akrylgulvet egner sig derimod rigtig meget til industrikøkkener eller andre steder med forarbejdning af fødevarer, og sidst er akryl- og NewYork gulvene særdeles velegnede til virksomheder, hvor unikt og flot design er i højsædet. Der er altså mange muligheder, og her er det altafgørende at sætte sig ind i virksomhedens behov på lang sigt.

Professionel rådgivning

I forbindelse med ny gulvlægning i virksomheden er det en stor fordel at have specialister med sig gennem processen, som kan give professionel vejledning og derved medvirke til at den bedste løsning til den specifikke virksomhed opnås. Hos KIG Industrigulve ApS har de mere end 25 års erfaring indenfor feltet og deler gerne ud af deres kompetencer gennem besvarelse af spørgsmål samt uforpligtende tilbud på skræddersyede løsninger.

Du kan læse mere om de forskellige gulvtyper samt se et galleri med de forskellige typer på Kigindustrigulve.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.