Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Sådan sikrer du en større ejendom mod vinteren

Vinteren er snart på vej, og det betyder, at gårdejere og ejere af større ejendomme skal til at overveje, hvordan de vil sikre sig selv og deres ejendom mod vinteren. De fleste ved nemlig på forhånd, at det kan blive en hård omgang, hvis man kun er i besiddelse af en enkelt skovl og kost. Der kræves større og bedre redskaber, og de skal købes ind, inden vinteren for alvor rammer Danmark. Men hvad har man egentlig brug for, når man står med en større ejendom, der skal passes til vinter? Læs med videre og få svaret herunder.

 

Invester i en saltspreder

Har man en større ejendom, hvor man færdes udenfor om vinteren, er det yderst vigtigt, at man har tænkt på saltning. Har man ikke det, kan det blive farligt at færdes udenfor, og det kan stoppe mange arbejdsprocesser. Hos Dk-tec.dk kan du finde det unikke SnowEx-program af saltspredere. SnowEx-programmet kan placeres på din traktor, og du kan derved inden for kort tid og uden megen belastning få klaret saltningen.

 

Overvej vigtigheden af en fejemaskine

En fejemaskine kan også være en fordel om vinteren, da den kan rydde sne af vejene. Udvalget af fejemaskiner på markedet i dag er stort, og de kan derfor findes i flere forskellige modeller og størrelser og kan bruges til flere formål.

 

Køb sneslynger

En sneslynge er en maskine, der hurtigt kan placeres på traktoren, og derved kan man billigt og effektivt rydde indkørslen, parkerings – eller gårdspladsen for sne. Sneslynger kan findes i forskellige arbejdsbredder afhængig af, hvad man har brug for.

 

Øvrige redskaber

Jo mere forberedt man er til vinteren, jo bedre er det. Stå derfor klar med sneblade, skrabeblade og dozerblade, hvis dette bliver nødvendigt. Alle øvrige redskaber kan efterhænges eller frontmonteres på traktoren.

 

Køb sneredskaber til traktoren hos Dk-tec.dk

Alt ovenstående udstyr kan købes på Dk-tec.dk til overkommelige priser. Tag et kig på siden og bliv klogere på, hvad du har brug for til lige netop din ejendom.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *