Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerLov, ret og rådNybyggeriNyttige råd

Sådan bygger du lovligt

Uanset om du skal ombygge din nuværende bolig, bygge til eller bygge helt nyt hus skal reglerne i bygningsreglementet overholdes. Erhvervs og selskabsstyrelsen har samlet regler og vejledninger på en hjemmeside, så det er nemt og overskuelig at finde frem til reglerne for det enkelte byggeri.

Find regler og vejledninger for byggeri i bygningsreglementet, Br.08

Inden du går i gang med en ombygning af huset, en ny tilbygning, eller begynder byggeriet af drømmehuset, kan du læse om reglerne på www.br08.dk. Reglerne omfatter alt fra brandbestemmelser til energibestemmelser og hvordan man sikrer et godt indeklima i boligen. På hjemmesiden kan du også finde eksempler på hvordan en eksisterende bolig kan energirenoveres, så den lever op til det nuværende bygningsreglement og du kan finde de tidligere gældende bygningsreglementer.
Du kan også læse om reglerne for energimærkning og finde svar på spørgsmål om, hvordan du søger byggetilladelse og hvilken sagsbehandling du kan forvente i forhold til dit byggeprojekt.

One thought on “Sådan bygger du lovligt

  • Har I ikke mod på selv, at stå for det byggeansøgningen vedr. jeres nye byggeprojekt, så hjælper vi med alt vedr. byggetegninger og myndighedskontakt mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *