Sådan finder du en vinduespudser

Redaktionen Hus og have Leave a Comment

Har du så mange vinduer at du simpelthen ikke kan overskue at skulle pudse dem? Måske har du bare ikke tiden, som det kræver at pudse dine vinduer? Heldigvis kan man betale sig fra det og hyre en vinduespudser til at klare opgaven, men hvis man aldrig har prøvet at hyre en vinduespudser før, så er det ikke sikkert at man ved hvad man skal lede efter. Det er heller ikke sikkert at man har nogen idé om hvad det bør koste. Hvis du gerne vil vide hvordan du skal gribe det an, kan du med fordel læse denne artikel.

Tal med venner og familie

Det første sted du kan starte, er ved at tale med de folk du har i dit netværk. Det kan være både din familie, dine venner, naboer eller kollegaer. Chancen for at der findes nogen i dit netværk, som tidligere har hyret vinduespudser, eller måske endda har en de bruger fast, kan guide dig i den rigtige retning. Det kan også være at du måske har en vinduespudser i dit udvidede netværk? Uanset, så er det altid godt starte med sit netværk.

Brug internettet

Du kan også klikke dig ind på en af de store søgemaskiner og søge efter en vinduespudser. Du klikker bare i søgefeltet og, hvis du nu bor i Køge, skriver ”vinduespudser køge” eller ”vinduespudser tæt på mig” og så vil du kunne se alle tilgængelige vinduespudsere i Køge og omegn, i søgeresultaterne. Herefter kan du enten bare hyre den første og den bedste, eller du kan bruge lidt tid på at undersøge de forskellige firmaer.

Undersøg firmaerne

Hvis du ikke er tryg ved at bare hyre den første du kan finde, så kan det være godt at undersøge de forskellige firmaer. Du kan eventuelt tjekke om de har en profil på Trustpilot, eller om de kan findes på de sociale medier. Begge steder vil du kunne se hvordan kundernes oplevelser med det enkelte firma har været, ud fra enten anmeldelser eller de forskellige kommentarer på firmaets opslag. Når du har fundet par firmaer du er tryg ved, så få et tilbud fra dem alle sammen. På den måde kan du vælge et firma til at klare opgaven, ud fra de kriterier som er vigtigst for dig. Du kan f.eks. foretage dit valg, baseret på firmaets pris eller hvor hurtigt de kan løse opgaven for dig. Det er helt op til dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.