Stoppet kloak? Brug disse gode råd

Redaktionen Nyttige råd Leave a Comment

Det kan være frustrerende, når der er gået prop i afløbet. Dog behøver det ikke at være svært at fikse problemet. Her får du således nogle gode råd, som kan hjælpe dig, som står over for et stoppet afløb.

Vurdér om du selv kan løse problemet

Først bør du lige vurdere, om det ser ud til, at du kan løse problemet på egen hånd. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan du Få hjælp til din stoppet kloak i København og Gentofte. Der er nemlig mange professionelle kloakmestre, som er klar til at hjælpe dig med store såvel som små problemer.

Fiks problemerne på forskellig vis

Det kommer an på, hvilket afløb der er tale om, når du skal finde måder at fikse problemer med et stoppet afløb. Hvis du for eksempel står med et stoppet toilet, så skal du tage fat i svupperen, som kan hjælpe dig med at komme af med proppen.

Det kan også være, at det er køkkenvasken, som er stoppet. Hertil kan du benytte dig af kogende vand, som kan løse problemet med den stoppet kloak.

Det kan også være, at du skal gøre fingrene beskidte, når du skal rense gulvafløbet for hår og andet snavs.

Pas på de stærke midler

Du kan måske godt være fristet til at benytte midler, såsom afløbsrens til at løse problemet. Dog kan sådanne midler være meget stærke, og de kan være skadelige for både dig og din kloak. Hvis du altså ikke kan løse problemet uden at benytte disse midler, så er det en god ide at tage fat i en kloakmester.

Undgå en proppet kloak i fremtiden

Det er også en god ide at finde ud af, hvordan du undgår en stoppet kloak i fremtiden. Du kan for eksempel undgå at smide bind ned i toilettet, hvis du ikke ønsker, at det skal tilstoppes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.