Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligforbedringer

Udskift dine gamle låse til smart elektronisk adgangskontrol

Har du både en og to nøgler til din virksomheds lokaler? Sagen er, at nøgler, de har en evne til at blive negligeret, og derfor bliver de nemt kopierede af uvedkommende gæster, så de nemt kan få adgang, så selvom du har to, så er der måske flere nøgler i omløb uden at du er klar over det.

Det kan også være rart ikke at have et par nøgler at holde styr på og i stedet installere et godt velfungerende elektronisk adgangskontrolsystem i stedet for. Hvorfor ikke tage imod fremtidens teknologi med kyshånd og investere i fremtidens låse dvs. elektroniske låse. Kom fri fra bekymringer omkring at andre kan have adgang til din bolig eller dit erhverv og slip fra bøvl med at holde styr på fysiske nøgler.

En stor fordel ved at bruge et elektronisk adgangskontrolsystem, udover at man så undgår de besværlige nøgler af metal, er at selve låsene kan styres og programmeres. F.eks. så kan man bestemme hvad tid de skal åbnes eller låses.

En sikker løsning, der øger sikkerheden

Det er ikke kun smart at bruge elektroniske adgangskontrolsystemer, det giver også en øget sikkerhed. Det behøver heller ikke være alt for kompliceret eller omfattende at få elektronisk adgangskontrol monteret. Det er nemlig muligt at få en kodelås til en enkelt dør, ligesom som at det er muligt at få et komplet system til alle dine døre.
Adgangskontrolsystemet i sig selv er en nøglefri løsning, der kan bruges på de fleste døre, både dem der kommer ind i rummet samt døre inde i rummet mellem forskellige rum eller forskellige dele.

Hvordan fungerer elektroniske låse?

Selve låsene i et elektronisk adgangskontrolsystem kan styres med en unik kode, et kort, et chip eller f.eks. ansigtsgenkendelse. Dette giver dig mulighed for at bestemme, hvem der har adgang hvor og hvornår.

Adgangskontrolsystemer kan bruges af almindelige iværksættere såvel som til store offentlige virksomheder så som hospitaler, industrier og meget mere.

Synes du at elektronisk adgangskontrol lyder spændende? Kontakte en lokal låsesmed, f.eks. Låsesmed Amager eller en elektriker og så flere gode råd om hvad der passer i netop dit tilfælde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *