Vil du have en af de bedste maskintrailere på markedet?

Redaktionen Murer

Hvis du vil have en alsidig trailer, der samtidig er en af de bedste maskintrailere på markedet, så skal du vælge en Ifor Williams Trailer.

En Ifor Williams Trailer er ikke en hvilken som helst trailer. Ifor Williams har et stort udvalg af maskintrailere, der er populære både blandt entreprenører og andre professionelle brugere. Maskintrailerne er inddelt i fire serier, som hver har deres unikke fordele, og de er designet til at håndtere transport af forskellige maskiner og materiel.

To forskellige serier

Der er blandt andet GH & GP-serien, der er særligt tilpassede til transport af eksempelvis tunge minigravere eller andet kompakt og tungt materiel. De har fuldsvejsede og varmgalvaniserede chassis, hvilket giver en optimal kombination af ekstrem styrke og uovertruffen holdbarhed.

GX & GD-serien er i stedet nogle mere fleksible og alsidige trailere, som eksempelvis kan bruges til transport af maskiner, men de kan også køre med forskellige materialer, affald eller andet, der kræver god plads. Der er mulighed for at montere gittersider og andet praktisk udstyr på trailerne.

Flere tilpasningsmuligheder

En Ifor Williams trailer er en af de bedste maskintrailere på markedet, de har tilpasningsmuligheder og udstyr, der dækker de fleste behov, og så kan de have op til 2.900 kg i nyttelast!

Hvis du vil vide mere om de forskellige trailere og finde ud af, hvad dine muligheder er, så kig forbi trailerforum.dk, hvor du kan læse meget mere om de enkelte trailere, og du kan også kontakte dem, hvis du er i tvivl om noget.