Arbejdsplatforme

Redaktionen Nybyggeri Leave a Comment

Arbejdsplatforme er afløseren for stilladset

Med en arbejdsplatform, får du rigtig mange fordele, i forhold til det traditionelle stillads. Platformen er langt mere mobil, og det kan ofte være en stor fordel, for eksempelvis malere, murere og montører, som har behov for at flytte sig rundt i forhold til deres daglige arbejde. I stedet for at at genopstille stilladset, ruller man blot platformen hen, hvor man har behov for det. Desuden findes der meget fleksible modeller, som kan foldes sammen, så de er nemme at transportere og opbevare.

En yderligere fordel ved arbejdsplatformene er,  at man kan vælge en opbygning, som passer til den pågældende arbejdsopgave man skal udføre. Skal du arbejde højt, skal du vælge en platform, som er stigeformet, mens du skal vælge en trappeformet, hvis du skal arbejde tættere på jorden.

På selve arbejdsplatformen har eksempelvis mureren god mulighed for at have de nødvendige arbejdsredskaber omkring sig, og hvis det er nødvendigt kan højden på platformen let justeres med en fjernbetjening . Det giver færre belastninger af kroppen, som følge af dårlige arbejdsstillinger. Den fleksibilitet har man ikke med det traditionelle stillads.

Arbejdsplatformen giver generelt lettere arbejdsgange, og er desuden en billigere løsning end opstilling af et stillads. Eksempelvis betyder arbejdsplatformen også mindre efterarbejde, i og med at platformen ikke er befæstet i facaden på bygningen. Derfor skal der ikke fjernes befæstelser, når man er færdig med sin opgave.

I og med at arbejdsplatformen letter arbejdsgangene, vil I desuden opleve, at der kan opnås besparelser qua den optimering af arbejdstiden, som opnås ved at benytte platforme.

Platformene kan desuden dække arbejdshøjder fra få meter, og op til 150 meter.

Lette og robuste materialer 

Arbejdsplatforme er som regel støbt i aluminium, som er et materiale, som både er meget let at transportere og samtidig er robust og beregnet til hård belastning.

Støre sikkerhed og bedre arbejdsmiljø

Sikkerheden er i top med platformene. Der er absolut ikke gået på kompromis med sikkerheden. En platform fås med et smart gelænder, som gør det nemt at bevæge sig rundt på platformen, og samtidig giver en ekstra høj grad af sikkerhed.

Faktisk er platformen også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø end det traditionelle stillads. Platformen er langt hurtigere at etablere og sætte op, og så har den en kæmpe fordel i og med at den ikke skygger og generer for udsynet indenfor, i den bygning I arbejder ved. Det vil mange kunder sætte rigtig stor pris på.

Hvem kan anbefales

Det er vigtigt at vælge den rigtige udbyder til sine arbejdsplatforme. Én af de udbydere, som udmærker sig ved særlig ekspertise på området er https://platform.as/  Platform. AS dækker hele Danmark og er DRA-certificerede. Desuden samarbejder de med flere af Danmarks største byggevirksomheder, hvilket i sig selv er et vigtigt kvalitetsstempel. Desuden har de fokus på sikkerhed, service, effektivitet og tryghed, under hele processen.

Platform. AS sikrer også at alle platforme lever op til de lovpligtige regler. Det drejer sig eksempelvis om udførelse af et årligt eftersyn, og at der løbende sikres en høj standard.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.