Få inspiration til den nye indkørsel

Redaktion Hus og have

Belægningssten er et oplagt valg til en ny terrasse eller indkørsel. Belægningssten er i sin definition mindre end fliser. Vælger du belægningssten til din nye belægning, øger du mulighederne for selv at tilpasse belægningen dine ønsker og behov. Inden for de mange belægningssystemer, finder du nemlig både variationer af tykkelser, formater, farver og specialsten, dels som tilpasningssten og dels cirkelsten. Belægningssten kan give kreativiteten frit løb, hvor kun fantasien sætter grænser. Med valget af belægningssten vil du typisk også have flere lægge-mønstre at vælge mellem.

Fordelene

Belægningssten har den fordel, at de bliver hvor de er placeret, når man har kantet af med beton i siden. Vælger du den rigtige tykkelse af udendørs fliser, vil de kunne holde i rigtig mange år. På trods af den dyrere anskaffelsespris, er belægningssten et økonomisk godt valg grundet den lange levetid. Naturligvis kun, når man har valgt en kvalitets belægninssten. For at sikre sig dette, skal man i nogle tilfælde overveje en ekstra gang om billige udendørs fliser, kan leve op til en høj kvalitetsmæssige standard. Hvis ikke, vil levetiden forkortes, da de vil kunne knække eller overfladen blive træls at se på.

Få hjælp til monteringen

Når du skal bestille belægningssten kan det være en god ide at undersøge forskellige hjemmesider, før du beslutter dig. På den måde kan du se flere forskellige priser, og selvfølgelig også forskellig kvalitet. Du kan enten vælge selv at anlægge stenene, hvis du er en gør-det-selv-mand, men du kan også vælge at få professionel hjælp. De fleste firmaer sælger både stenen og hjælpen, så du hurtigt og nemt kan få begge dele bestilt. Hvis du vælger at få professionel hjælp til at montere stenene, kan du selv bruge tiden sammen med familien eller lignende, og bare nyde den nymonterede indkørsel eller terrasse når den er færdig.