Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

Boligøkonomi

Find salgspriser på ejendomme i dit lokalområde

Salgspriser på naboejendomme

Er du på udkig efter en ny bolig, kan det være en god idé at lave et prischeck på hvad boligerne i det pågældende lokalområde er blevet solgt for indenfor de seneste år. Salgspriserne kan nemlig give et godt fingerpeg om udbudsprisen på drømmeboligen er realistisk, set i forhold til hvad lignende boliger i lokalområdet er blevet solgt for.Byggesagsomkostninger

Prischeck på boliger i lokalområdet

Du kan nemt finde frem til oplysningerne om hvad alle boliger i danmark er solgt for. På Boligejer.dk kan du indtaste adressen for den bolig, so du ønsker oplysninger om. Derefter vil du både kunne finde oplysninger om hvilke salgspriser der tidligere har været på den pågældende bolig og du vil kunne finde salgspriser på alle de andre boliger i naboområdet, som er blevet handlet indenfor den seneste årrække.

BBR oplysninger for din ejendom

Det er ikke kun handelspriser, som du kan finde via hjemmesiden. Det er også muligt at finde frem til alle andre offentlige oplysninger, der findes på en ejendom. Det kan f.eks. være BBR oplysninger eller oplysninger om offentlig vurdering både nu og historisk. Du kan også nemt se hvormeget der skal betales i ejendomsskat på en ejendom. De fleste offentligt tilgængelige oplysninger kan søges uden først at skulle logge ind med nem id. Hvis du gerne vil se dine private ejeroplysninger skal du logge ind med nem id, hvilket også kan gøres fra samme side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *