Flytning: Få opbevaret dine ejendele i overdragelsesperioden

Redaktionen Hus og have

Står du med en flytning for døren er der mange overvejelser at gøre sig. En af dem er blandt andet, om der er behov for renovering eller istandsættelse af din gamle bolig i forbindelse med fraflytning eller i forbindelse med indflytning. Her kan du hurtigt komme til kort, hvis der er få eller måske endda ingen dage eller for mange dage mellem fraflytning og overtagelse. Og så er det store spørgsmål, hvad du dog kan gøre af alle dine møbler og andet inventar, når du skal male, spartle, slibe gulv og andre opgaver. Her er det en god idé at undersøge dine muligheder for opbevaring af møbler og andet; her et depotrum en rigtig god løsning.

Derfor er et depotrum en god opbevaringsmulighed

Med et depotrum kan du opbevare alle typer ting såsom møbler, tøj, bøger, elektronik, køkkengrej blandt andre – måske lige med undtagelse af planter, der kræver sollys. Det er smart med et depotrum, fordi du selv bestemmer, hvor stort et rum du har brug for. Brug det fx til glidende flytning, hvor du tager få ting med ad gangen og slipper for én lang flyttedags overbelastning af ryg, arme og ben. Samtidig kommer dine ejendele til at stå tørt og sikkert aflåst i det lejede depotrum hos Pulterbox.

Vælg efter dit behov; langtidsopbevaring eller midlertidig opbevaring

Der er rig mulighed for at tilpasse din opbevaringsløsning til dit personlige behov. Det gør det til en nem og fleksibel løsning, når du står midt et uoverskueligt flytterod. Der er nemlig ingen binding på din leje af depotrum, så hvis du finder ud af at, at tapetnedrivningen tager længere tid end forventet er der ingen stress i forbindelse med din leje af depotrum. Og hvis du har brug for permanent opbevaring af fx dokumenter er et depotrum også en god og langtidsholdbar løsning.