Hold styr på dine kort

Redaktionen Nyttige råd Leave a Comment

Hvis man arbejder et større sted, så er der typisk nogle vigtige kort, som der skal holdes styr på. For eksempel har man kort til at komme ind i den bygning, hvor man arbejder, som er lavet, for at alle og enhver ikke bare kan gå ind og ud. Samtidig må der heller ikke være helt låst af, så man som medarbejder ikke kan komme ind for at arbejde. Det vil arbejdsgiveren se som en skandale. Det kan også være, at du har flere vigtige kort til printer eller andet, som du gerne vil have tæt på dig. For at undgå at smide vigtige kort væk, kan du læse mere om, hvad du gør her.

 

Få en ID kortholder

En ID kortholder er helt ideelt til at holde styr på dit adgangskort eller andre vigtige kort. Klik her for at se kortholdere. Med sådan en risikerer kortet ikke at komme i de forkerte hænder, og at der kommer en uventet gæst på besøg på arbejdet. En ID kortholder beskytter også kort mod at blive beskadiget, da det består af en hård eller blød plastik lomme, hvori kortet kan placeres. Holderen er tilpasset kortets størrelse. Man kan få dem, hvor de hænger i en solid snor, så den hænger sikkert om halsen, eller man kan få den med en clips på, så den kan spændes fast i dit tøj. Mange sætter den for eksempel i lommen i buksen. Den kan også spændes fast på en skjorte, hvis du har en lomme der.

 

Du har sikkert prøvet at bruge osseaner af tid på at lede efter dit kort i en taske eller en pung, og du kommer aldrig i gang med arbejdet, fordi det atter igen er blevet væk for dig. For at undgå det problem, kan du med fordel få en kortholder, som hele tiden er lige ved hånden. Den bliver ikke bare væk.

 

Hvilken type skal du vælge?

Hvilken kortholder du skal vælge er svært at give et korrekt svar på. Det kræver, at man fokuserer på sine behov, og om det kan blive udsat for skade, For da skal du have så meget beskyttelse som muligt, hvor hård plastik er mest effektivt. Hvis du synes, at den hårde plastik generer, fordi den er mere robust og fast, kan du nøjes med en blød plastik, som er et udmærket alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.