Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

BoligforbedringerHus og haveKøkken

Indretning af huset med gratis program

Planlæg indretningen af huset med et gratis program, hvor du kan printe flotte tegninger af af dit design, eller gemme dine tegninger og arbejde videre med dem på et senere tidspunkt.  Tegneprogrammet hedder byggebloggen /RoomSketcher og er gratis at anvende.

Du kan indrette din bolig med kendte møbler fra f.eks. IKEA. Du kan nemt printe din tegning ud eller gemme den online, så du hurtigt kan hente den frem igen hvis du vil vise den for venner eller familie. Programmet kan både anvendes som et egentligt tegneprogram, hvor du kan lave en grundplan af huset og som et program, der kan hjælpe dig med at møblere huset så det både er flot og funktionelt at bo i til daglig.Byggebloggen-RoomSketcher-Plantegning

Boligindretning med kendte møbler

Med byggebloggens tegneprogram er det muligt at indrette huset med møbler af kendte mærker. Dine tegninger af indretningen af huset kommer derfor til at se meget virkelighedstro ud fordi du kan indrette med de møbler du rent faktisk har, eller kunne tænke dig at købe.

Plantegning af huset

Hvis du har brug for at lave en plantegninge af huset, er dette meget nemt at lave med tegneprogrammet og du kan gemme, eller dele tegningerne via facebook, Google+ og Twitter. Hvis du under vejs støder ind i problemer, er der mulighed for at hente hjælp via RoomSketchers facebookside.

En plantegning af huset kan f.eks. være god at have hvis du skal sælge huset, eller ved ombygninger, byggeansøgning m.m..

Billeder af huset i 3D

Med snap-shot funktionen kan du du løbende se, hvordan din indretning ser ud i 3D. Du skal blot trække det lille grønne kamera der hen i boligen, hvor du ønsker at se din indretning fra.
Snap-shot funktionen rummer mange muligheder for at se din bolig fra forskellige vinkler og som 360 grader panorama billede. Du kan også let gemme billederne til senere fremvisning.Kitchen_L02

Tegneprogrammet Byggebloggen/RoomSketcher stilles til rådighed for dig i samarbejde med det norske firma Viseno, der har udviklet programmet.

Alternative tegneprogrammer:

Der findes en lang række andre tegneprogrammer, som du også kan anvende hvis du skal indrette huset, lave plantegninger eller bygge nyt.

Sketchup er et program, der i hvert fald selv markedsfører sig på at være let at anvende. Det er også et meget anvendt program med en del gratis features, foruden muligheden for at tilkøbe ekstra funktionaliteter.Tegn dit eget hus

Florplanner er også et meget populært program. Det er ikke så avanceret, men til gengæld kan de fleste hurtigt lære at anvende de forskellige funktionaliteter. Der findes mange forskellige elementer i form af møbler, døre, vinduer m.m. er kan indsættes i programmet.

Du kan også prøve et af de gratis tegneprogrammer, der tilbydes af diverse møbel og køkkenfirmaer. F.eks. har IKEA et indretningsprogram, hvor det er muligt, at indrette hjemmet med møbler eller tegne et nyt køkken.

Prøv programmet her: IKEA indretningsprogram

Mange køkkenfirmaer på markedet tilbyder også deres eget tegneprogram. Det gælder f.eks. HTH og Kvik.

Stark tilbyder også kunderne, at anvende et gratis tegneprogram, så det er muligt, at slå stregerne til det nye køkken. Tegneprogram fra Stark: BUILD

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *