Byggebloggen

Stedet at starte, når du skal i gang med et byggeri

KøkkenUdvalgte artikler

Nyt drømmekøkken med rabat

Drømmer du om et nyt køkken er det for tiden muligt, at gøre en rigtig god handel ved flere af de kendte køkkenfirmaer. Danskerne skifter nemlig ikke køkkener ud lige så ofte som for 5 år siden, så køkkenfirmaerne kæmper om kunderne og det betyder gode tilbud og lavere priser.

Et hurtigt prischeck hos en række af de kendte leverandører af køkkener viser nemlig, at det for tiden er muligt at opnå klækkelige besparelser når der skal handles nyt køkken. F.eks. giver Aubo køkkener i hele April måned 2014 30 procent rabat på flere modeller. Invita giver 25.000 kroner til hvidevarer hvis du køber et nyt køkken. Kvik giver også kontante besparelser og det samme er stort set gældende for alle andre køkkenleverandører.IKEA køkken 4

Rabat på det nye køkken

Ud over de annoncerede tilbud vil det som regel også være muligt, at forhandle sig til yderliger prisnedsættelser, for konkurrencen er hårere, end nogenside godt hjulpet på vej af IKEA, der efterhånden sidder på 40 procent af markedet for nye køkkener. IKEA har med et generelt lavere prisniveau og måske også et lidt lavere serviceniveau været med til at presse priserne ned. Den generelle økonomiske afmatning har også haft en stor indvirkning på danskernes lyst til at investere i et nyt køkken. Pludselig var der måske ikke så meget friværdi at tage af og den økonomiske optimisme kunne ligge på et meget lille sted.

Et nyt køkken er en investering i boligen

Et nyt køkken er ikke bare dejligt, det er også en investering i boligen, der ved et eventuelt salg vil resultere sig i en højere salgspris. Et nyt køkken til f.eks. 150.000 kr vil ikke nødvendigvis gøre boligen 150.000 kr mere værd ved et salg, men der er ingen tvivl om, at en bolig med et nyt køkken vil have flere interesserede købere og nok også blive solgt hurtigere en en bolig med et gammelt køkken der trækker ned på helhedsindtrykket af boligen.IKEA køkken 6

Drømmer du om et nyt køkken vil det uden tvivl være en god idé at besøge flere forskellige køkkenfirmaer og ikke bare se de forskelllige modeller i et katalog, men også undersøge de forskellige udstillede modeller ved selvsyn. Selvom mange køkkener ligner hinanden, kan der godt være store forskelle i tilbehør og smarte løsninger.

Om man er “gør det selv” typen eller hellere vil overlade det praktiske til de professionelle kan også have betydning for hvilket køkkenfirma det vil væe klogt at vælge, ligesom man bør overveje om kvalitet og lækre detaljer er det vigtigste, eller om prisen skal holdes så lav som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *