Lamper med stil

Redaktionen Belysning Leave a Comment

Indretningsstil er mange ting. Indretningsstilen kan være med til at identificere og afspejle din personlighed, samt hvilke værdier du står for. Din boligindretning kan derfor være med til at sige noget om dig som person. Er du eksempelvis til tidsløs og tilfældig indretning? eller er din indretning mere stilløs og minimalistisk? Det kan også være at ordene personlig og hyggelig beskriver din indretningsstil? Eller at din bolig illustrerer en trendy og unik indretningsstil? Det er mange muligheder, og valget er dit. Det kan også være, at du er trendsætteren, hvor du elsker at finde de skatte, ingen andre har sat deres klør i før, hvoraf du anser det som en fuldført mission, hvis nogen spørger, hvor du har en bestemt ting fra.

 

De fundne skatte

Det handler om at finde ting som både er trendy og unik, og derfor noget som ingen andre har. En skat kunne være antikke lamper, som kan give et unikt præg på eksempelvis en minimalistisk indretningsstil. Du kan læse mere om disse lamper her. Sådan nogle lamper opfylder ikke kun en praktisk funktion i form af belysning, men bringer også historie og personlighed med sig. Det kunne eksempelvis være en Harvey Guzzini bordlampe fra 1960’erne, hvor stellet er af forkromet metal monteret med skærm af orange akryl. Det kunne også være en Nyrokoko lysekrone af forgyldt bronze, som er støbt med bladværk og har 18 svungne lysarme. Denne lysekrone stammer fra 1800-tallets anden halvdel.

 

Sortimentet

Sortimentet består af alt fra smukke og eksklusive vintage lamper til store industrilamper. Der er derfor noget til enhver form for indretning. Og findes der noget bedre end at have en unik lampe, som du ikke finder andre steder? I dag ser man ofte den samme indretningsstil ved mange. Det betyder, at det kan være svært at afspejle sin personlighed, hvis alt interiør er masseproduceret, og derfor findes i alle nyere danske hjem. Ved at vælge at supplere med antikke genstande, eksempelvis lamper, så får du en brugsgenstand som også har kultur- eller kunsthistorisk værdi, som oftest er ældre end 100 år. Faktisk ser vi også en stigende interesse for antikviteter blandt unge mennesker, da der er sket ændringer i boligindretningen i disse år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.