Lav en haveplan med gratis program

Redaktionen Hus og have Leave a Comment

En haveplan kan hjælpe dig med at få en have der er flottere og nemmer at holde. Mange haveejere har ikke en samlet plan for beplantningen og udnyttelsen af haven, selvom en god haveplan kunne bidrage til en langt bedre udnyttelse af haven.

Når du planlægger hvordan din have skal se ud, vil det være en god idé først at overveje hvilken funktion haven skal have for dig og din familie. De fleste vil gerne have en god terrasse, hvor de  lyse someraftner kan tilbringes sammen med familie og venner. Der skal måske også være plads til at børnene, eller børnebørnene kan spille bold på græsplænen. Det vil derfor være en god idé med et samlet græsareal, hvor det kan lade sig gøre.

Der kan være mange andre individuelle ønsker til hvad haven skal kunne. Nogle vil måske ønske sig en prydhave med masser af blomster og flotte planter, hvor det ikke så meget er funktionen af haven , der tæller, men derimod udseendet.Gardenplanner

Flot haveplan med gratis program

Uanset hvilken salgs have du drømmer om kan det være en god idé at lave en tegning af havens indretning og udformning. Det kan sagtens lade sig gøre, at tegne det selv med blyant og papir, men du kan også anvende et tegneprogram på computeren, der kan hjælpe dig med at lave en flot og præsentabel haveplan.

Her er et program der er nemt at anvende vis du vil lave en haveplan:

Gardenplanner er et program, hvor du i løbet af få minutter kan være igang med at lave en samlet plan over din have.

Programmet kræver ikke, at du først skal lave log in eller lignende. Du kan prøve programmet med det samme og derefter printe din tegning ud, eller implementere den i andre dokumenter. Det er nemt at trække rundt med træer og buske og programmet kræver ingen særlige forkundskaber for at kune anvende det.

Hvis du gerne vil kunne gemme din tegning og arbejde videre med den senere er det kun muligt, hvis du køber betalingsversionen til 180 kroner.

Du kan prøve programmet her: Gardenplanner

Læs også om nogle at de mange andre gratis tegneprogrammer der findes. Se links nederst på siden under “læs også”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.