Professionelle jobmuligheder i olie- og gasbranchen

Redaktionen Energi og miljø, Udvalgte artikler Leave a Comment

Er du på udkig efter et spændende og udfordrende job med gode karrieremuligeder, så prøv at se mulighederne hos NAM (Shell operated company), der for tide søger nye medarbejdere med teknisk interesse og talent for den fremtidige udvikling af aktiviteterne inden for olie og gas.
I videoen herunder kan du få et indtryk af hvilke job og karrieremuligheder Shell kan tilbyde. I Danmark er Shell mest kendt for et landsdækkende net af tankstationer, raffinering af nordsøolien fra det store raffinaderi i Fredericia og efterforskning og udvinding af olie i nordsøen. Shell’s danske aktiviteter udgør dog kun en lille andel af selskabets omfattende virksomhed. På verdensplan opererer Shell i over 140 lande og og driver omkring 44.000 tankstationer i alt.

Shell-jobs

Shell er ikke kun aktiv indenfor oliebranchen. I de seneste år er der også blevet satset på vedvarende energikilder herunder biobrændstof. Særligt i Brasilien har Shell store aktiviteter indenfor bioethanolproduktion fra sukkerrør og affaldsprodukter. Fortsat udvikling af virksomheden kræver talentfulde og engagerede medarbejdere. Er du på udkig efter nye og spændende job- og karrieremuligheder, så se videoen fra Shell herover.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.