Skal du selv bygge terrasse? Så lav ikke denne fejl!

Redaktionen Boligforbedringer

De fleste danskere elsker deres terrasse og alle dens muligheder. Her kan man nyde en kop morgenkaffe, slikke sol eller smide et par store bøffer på grillen og nyde maden i gode venners lag. Terrassen er en forlængelse af husets andre rum, og det er vigtigt at sætte sit eget præg på den.

Har dit hus endnu ikke en terrasse? Og er du ved at gøre klar til at lægge den selv? Så læs med her, så du ikke laver en dum fejl, der kan risikere at ødelægge det samlede resultat!

Sådan lægger du den bedste terrasse

Når du skal lægge din terrasse, er det alfa og omega, at jorden under er jævn og sammenpresset. Mange tænker måske, at det er nok at justere underlaget med et bræt og et vaterpas, men hvis jorden ikke er komprimeret ordentligt, kan du ende med et sørgeligt resultat, når regn og vind rammer din terrasse. Der kan nemlig komme fordybninger eller forhøjninger, der gør terrassen skæv.

Derfor bør du investere i en pladevibrator, der kan sikre, at dit arbejde kommer til at blive snorlige. Du finder et stort udvalg af pladevibratorer hos primusdanmark.dk, hvor du også finder tips og tricks til, hvordan du får det bedste resultatet, samt hvilken type pladevibrator du bør anvende til det pågældende underlag. Det er nemlig ikke uden betydning, hvor tør eller våd din jord er, så du bør altid søge råd hos eksperterne først.